Használati feltételek

Garancia, jótállás:

Ha a megrendelt árucikk hibás, esetleg a szállítás során megsérült, akkor azt cégünk díjmentesen kicseréli az átvételtől számított 8 napon belül. Az igény érvényesítéséhez a számla eredeti példányának bemutatása szükséges. Garancia, jótállási igény nem érvényesíthető a nem megfelelő használatból, vagy a kezelési-, utasítás figyelmen kívül hagyásából adódó károk esetén.

A vásárlástól való elállás:

A 17/1999.(II.5.) Korm. rendelet értelmében a vásárló indoklás nélkül elállhat a vásárlástól az átvételtől számított 8 munkanapon belül. A sértetlen (külső sérelmi nyomoktól, használattól mentes) terméket a számlával saját költségén küldje vissza a feladó címére, és harminc napon belül visszatérítjük önnek a visszaküldött termék(ek) vételárát. A visszatérítés nem vonatkozik a szállítási költségre. Utánvéttel visszaküldött csomagok átvételére nincs lehetőségünk. Ha a kiszállítás ingyenesen történt, a megrendelőnek meg kell térítenie a szállítás költségét is, amit kedvezményként cégünk elengedett a házhozszállításkor. Abban az esetben, ha a terméket a vevő használatba vette és nem tudja hiánytalan csomagolásban, gyürődés-, karc-, és sérülés mentesen cégünk részére visszajuttatni, nem vállaljuk a termék visszavásárlását.

Az oldal tartalmára vonatkozó tudnivalók:

Az oldalon található összes kép és szöveg a Lamar kft tulajdona. Bármi nemű felhasználása, illetve terjesztése jogi felelősséget von maga után.

A Blog tartalomra vonatkozó tudnivalók:

A blogban található cikkek és bejegyzések másolása, és máshol történő megjelenítése csak akkor lehetséges, ha a tartalmat felhasználó a bejegyzés végén aktív linkkel jelöli a forrást. Amennyiben ez nem történik meg, akkor a tartalom átvétel lopásnak minősül, és jogi felelősségrevonást hoz maga után.

 

Egyéb feltételek, tudnivalók:

A webáruház fenntartja a jogot, hogy bármikor, előzetes értesítés nélkül megváltoztathatja a vásárlási-, szállítási feltételeket, valamint a termékek árát. A folyamatban lévő megrendelésekre a megrendelés leadásakor érvényben lévő szabályok vonatkoznak.

Cimkék: